Loading...

Vi står til rådighed for vores kunder,Vi bidrager med gennemtænkte løsninger,Vi tager ansvar for vores arbejde,Vi sætter fagligheden i højsædet,Hvad kan vi gøre for dig?

ENTAS A/S blev etableret i december 2017

En hovedentreprenørvirksomhed med vægt på bygningsrenovering og delvist nybyggeri.

work-img
Vores spidskompetencer og særlige fokusområder

Vi lægger stor vægt på punktlighed, kvalitet, ordentlighed og samarbejde og er således altid garant for professionel og fair tilgang til byggesagerne i alle faser.

Vi tilsikrer altid et tillidsbaseret og gensidigt forpligtende samarbejde med såvel kunder som underentreprenører, leverandører og øvrige samarbejdsparter.

Vi har særlig stor ekspertise inden for boligrenovering i almensektoren med høj grad af beboerkontakt og håndtering. Vi udfører som udgangspunkt alt i hovedentrepriser og vi har egne, fagudlærte ansatte - herunder tømrere og VVS�ere. ENTAS A/S er autoriseret VVS-installatør og autoriseret kloakmester.

work-img
Økonomi

ENTAS A/S er velkonsolideret og økonomisk uafhængig. Vi har en konservativ tilgang til økonomiske risici og forsøger til stadighed at minimere risikoen i driften ved ansvarlighed og omhyggelighed i tilbuds- og kontraktfasen samt nøje opfølgning på de igangværende sager således eventuelle udsving konstateres tidligst muligt og risikoen dermed kan minimeres. Et af værktøjerne til opnåelse af dette er sikring af at bemanding på byggesagerne aldrig er for lille og alle får støtte og nødvendig hjælp i spidsbelastninger.

ENTAS A/S har samarbejde med Tryg Garanti og kan således stille nødvendige sikkerhedsstillelser på byggesagerne gennem den meget anerkendte garantistiller.

work-img
Organisation

ENTAS A/S vækster og organisationen tilpasses løbende. Nedenfor ses det aktuelle organisationsdiagram: Klik på billedet, for at se det i en større version

Hør mere om ENTAS ved at kontakte os.

Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister

ENTAS A/S er Autoriseret Kloakmestervirksomhed og Autoriseret VVS-installatørvirksomhed.
Kontrolleret af Tekniqkvalitet

logo-img
logo-img

Kontakt ENTAS A/S

Herunder kan du se, hvem du kan kontakte hos ENTAS A/S.

Kontakt ENTAS A/S

Kontakt os via din foretrukne kontaktform.

Ring til ENTAS

+45 69 15 66 67

Send en mail

info@entas.dk

Besøg ENTAS

Taastrup Hovedgade 28
2630 Taastrup

2021 © ENTAS A/S.   Designet af PROSERVICE.